824 Ratings 9,3

Home / Perfect kunstgebit

Vink Tandtechniek en Tandartspraktijk: dé all-in kliniek voor een perfect kunstgebit!

Al onze behandelingen worden door de Belgische zorgverzekeraars vergoed!

 • 45 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Ruime vergoeding door de verzekering (exclusief uw eigen risico)
 • Uitgebreide intake

Wij hebben meer dan 35 vestigingen door heel Nederland en zijn vanaf vrijwel iedere locatie goed en snel te bereiken. Wilt u een nieuw kunstgebit of wilt u uw huidige kunstgebit laten vervangen?

Dit kan bij hoge uitzondering op zaterdag, wanneer u daarvoor een afspraak maakt. En dit is alleen mogelijk in Waalre. U heeft dan in een dag een nieuw kunstgebit! Aan deze service zijn extra kosten verbonden.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Een aantal redenen om voor Vink Tandtechniek en Prothetiek te kiezen:

 • Een kliniek met meer dan 45 jaar ervaring en vakmanschap op het gebied van tandheelkunde, tandtechniek en prothetiek.
 • Samenwerking met tandartsen, implantologen en een tandtechnisch laboratorium voor tandtechniek en prothetiek. Hierdoor leveren we altijd zorg op maat.
 • Dé specialist in kunstgebitten, klikgebitten, implantaten en kronen
 • Snelle service met de hoogste kwaliteit, u hoeft slechts voor enkele afspraken terug te komen
 • Meer dan 6000 tevreden klanten gingen u voor. We ontvingen een gemiddelde beoordeling van 9,2, waarover u op onze website meer informatie vindt: beoordelingen van klanten
 • Vraag meer informatie en advies aan tijdens het intakegesprek
vink tandtechniek

Dé specialist op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten, implantaten en kronen

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen met kunstgebitten, klikgebitten, implantaten en kronen. Er zijn voor patiënten dan ook vaak verschillende opties, afhankelijk van de wensen en de huidige situatie en gezondheid van het gebit. We adviseren u dan ook graag wat voor u mogelijk is en wat het best aansluit op uw wensen.

In hoofdlijnen bieden we de volgende behandelingen:

 • Regulier kunstgebit. Volledig op maat gemaakt zodat het gebit goed past en stevig in de mond zit.
 • Kunstgebit op implantaten, ook wel klikgebit genoemd. Hierbij wordt het gebit vastgeklikt op implantaten. Voordeel is dat het klikgebit vaster zit dan een regulier kunstgebit en dat het verhemelte uit de bovenprothese kan worden weggelaten.
 • Kunstgebit op een staafje, ook wel steg genoemd. Hier wordt het gebit vastgeklikt op het staafje.
 • All-on-four en all-on-six. Een constructie die wordt vastgeschroefd op 4 (all-on-four) of 6 (all-on-six) implantaten. All-on-four of all-on-six benadert het gevoel van uw eigen tanden en is vrijwel niet van ‘echte’ tanden te onderscheiden.
 • Individuele kronen en bruggen op meerdere implantaten vastgeschroefd in de kaak. Deze behandeling is het beste van het beste en is niet van echte tanden te onderscheiden.

Voorafgaand aan het hele proces adviseren onze specialisten u over de opties en de gewenste behandeling in uw situatie. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen.

Trekken van tanden en kiezen

Als het nodig is om bestaande tanden en/of kiezen te trekken ten behoeve van een kunstgebit of andere oplossing, dan doen we dat ook direct in onze praktijk. Zo hoeft u niet meer naar de eigen tandarts of het ziekenhuis.

Als u nog een aantal gezonde tanden en kiezen heeft dan is het in sommige gevallen ook een optie om voor gedeeltelijke (frame)prothese te kiezen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de verschillende opties.

tandtechniek waalre

Behandeltarieven van Vink Tandtechniek

De kosten van een behandeling hangen sterk af van de huidige situatie van uw gebit en de gekozen behandelmethode. In veel gevallen wordt u een (groot) deel van de kosten voor een behandeling van Vink Tandtechniek en Prothetiek vergoed vanuit de zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding hangt mede af van uw zorgverzekeringspakket.

Heeft u vragen over de kosten van een behandeling of de vergoeding vanuit de zorgverzekering? Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag aan één van onze experts en zij helpen u verder.

Consult vink tandtechniek
Volledige gebitsprothese:
Volledige gebitsprothese
Vals gebit boven en onderkaak
Reparatie van een volledige gebitsprothese:
Prothese op drukknoppen
prothese op drukknoppen
Opvulling (rebasing) van een volledige gebitsprothese:
Prothese op drukknoppen
prothese op drukknoppen
Volledige prothese:
All on 4
All on 4
Bovenprothese op implantaten:
All on Six
All on six
Onderprothese op implantaten:
brug op 4 implantaten in onderkaak
brug op 4 implantaten in onderkaak

Unieke en snelle service, de beste kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat uw prothese (kunstgebit of klikgebit) snel klaar is. Bij uw eigen tandarts moet u vaak meerdere afspraken maken en vaker terugkomen, omdat de tandarts voor de complete behandeling afhankelijk is van andere specialisten. Denk aan de implantoloog en het tandtechnisch laboratorium. Omdat wij alle specialismen in huis hebben en vanuit ons eigen laboratorium werken maken we het hele proces kwalitatiever én sneller.

In onze praktijk wordt de behandeling van begin tot eind uitgevoerd. We maken direct afdrukken, waarna we de prothese op basis van de afdrukken precies passend maken. We zorgen ervoor dat de prothese aangenaam aanvoelt en goed vastzit. We stoppen niet totdat u tevreden bent en met vertrouwen en een goed gevoel naar buiten gaat!

Om het nemen van de afdrukken zo snel en goed mogelijk voor u te maken wordt gebruik gemaakt van speciale afdrukmethoden. Met deze methoden wordt voorkomen dat u gaat kokhalzen of dat u een onaangenaam gevoel krijgt. Vindt u het toch spannend om afdrukken te maken? Wij beschikken over een angstcoach die u desgewenst bijstaat tijdens de behandeling.

Wij werken als een van de eerste klinieken met volledige 3D-technieken, waardoor we nóg nauwkeuriger werken. Dit zorgt voor het beste resultaat en een uiterst precieze pasvorm. Dit scheelt vaak een aantal afspraken, waardoor u sneller klaar bent. Naderhand heeft u ook zelden tot nooit meer last van drukplekken.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek