802 Ratings 9,5

Home / Narcose behandelingen / Gebitsrenovatie

Gebitsrenovatie onder narcose

bij angst voor de tandarts!

 • 45 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Ruime vergoeding door de verzekering!
 • Vrijblijvende intake

Ontdek de effectieve oplossing van gebitsrenovatie onder narcose bij Vink Tandtechniek. Op deze pagina beschrijven we voor wie deze behandeling geschikt is en welke voordelen het biedt. Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat een gebitsrenovatie een belangrijke stap is en streven we ernaar om onze patiënten gerust te stellen met duidelijke en begrijpelijke informatie. Lees verder om meer te weten te komen over deze behandeling en plan eenvoudig een vrijblijvend intakegesprek in bij een van onze narcoseklinieken!

Behandeling onder narcose mogelijk

Wat is een gebitsrenovatie?

Een gebitsrenovatie is een uitgebreide tandheelkundige behandeling die tot doel heeft om het volledige gebit te herstellen, te verbeteren of te vernieuwen. Het omvat verschillende tandheelkundige procedures en behandelingen die gericht zijn op het herstellen van de functionaliteit, het esthetische aspect en de algehele gezondheid van het gebit. Bij een gebitsrenovatie wordt er gekeken naar de specifieke behoeften en problemen van de patiënt, zoals tandbederf, ontbrekende tanden, scheve tanden, verkleuringen, slechte beet en andere mondgezondheidsproblemen. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld dat kan bestaan uit verschillende behandelingen, zoals het plaatsen van implantatenkronen en bruggen, het uitvoeren van orthodontische correcties, tandvullingen, tandvleesbehandelingen en meer.

vink tandtechniek

Voor wie is een gebitsrenovatie onder narcose geschikt?

Een gebitsrenovatie onder narcose is een geschikte optie voor verschillende patiënten. Ten eerste kunnen mensen met ernstige gebitsproblemen baat hebben bij deze behandeling. Voorbeelden van gebitsproblemen kunnen zijn: gevorderde tandbederf, verlies van meerdere tanden of ernstige tandvleesaandoeningen. Gebitsrenovatie onder narcose biedt hiervoor een oplossing om deze problemen aan te pakken en het gebit te herstellen naar een gezonde staat zonder angst of pijn.

Daarnaast is deze behandeling ideaal voor mensen die angst hebben voor tandheelkundige ingrepen. Tandartsbezoeken kunnen als angstig en stressvol worden ervaren, waardoor het moeilijk is om een noodzakelijke behandelingen te ondergaan. Met narcose kunnen patiënten volledig ontspannen en zijn ze vrij van angst en ongemak tijdens de behandeling.

Bovendien is gebitsrenovatie onder narcose ook geschikt voor personen met een beperkte tolerantie voor pijn of ongemak. Sommige mensen ervaren meer pijngevoeligheid of hebben een lagere pijndrempel, waardoor reguliere tandheelkundige ingrepen ongemakkelijk kunnen zijn. Met narcose kunnen wordt geen pijn en ongemak gevoeld en ervaren, waardoor de behandeling comfortabeler wordt voor deze groep patiënten.

Onze ervaren tandheelkundige specialisten bieden persoonlijke begeleiding en zorgen voor een geruststellende ervaring. Met een gebitsrenovatie onder narcose streven we naar een zorgeloze en comfortabele ervaring, waarbij uw gebitsproblemen op professionele wijze worden aangepakt. Meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Bekijk dan onze ervaringen en reviewspagina.

vink tandtechniek

De voordelen van gebitrenovatie onder narcose:

 1. Comfort en gemak:

  Bij Vink Tandtechniek ervaart u dankzij de narcose een zorgeloze behandeling zonder angst of pijn. U kunt zich ontspannen en comfortabel voelen, terwijl uw tandheelkundige problemen worden aangepakt.

 2. Tijdsbesparing:

  Een groot voordeel van een gebitsrenovatie onder narcose is dat meerdere ingrepen in één sessie kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat u minder vaak naar de tandarts hoeft te gaan en meer tijd bespaart.

 3. Volledige renovatie:

  Een gebitsrenovatie onder narcose biedt de mogelijkheid om verschillende aspecten van uw gebit te verbeteren. Dit kan onder andere het vervangen van verloren tanden en het opvullen van gaatjes omvatten.

 4. Mooie resultaten:

  Een gebitsrenovatie onder narcose stelt u in staat om een stralende glimlach te bereiken en uw zelfvertrouwen te herwinnen. Uw tandheelkundige specialisten zullen ervoor zorgen dat uw gebit er niet alleen gezond uitziet, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

 5. Persoonlijke begeleiding:

  Onze ervaren tandheelkundige specialisten begeleiden u gedurende het hele proces van een gebitsrenovatie onder narcose. Vanaf de voorbereidingen tot de nazorg staan wij voor u klaar om u te begeleiden, uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

 6. Het vrijblijvend intakegesprek bij Vink Tandtechniek:

  Om te beginnen met uw gebitsrenovatie onder narcose bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we uw specifieke behoeften en wensen. Onze specialisten zullen uw gebitsproblemen beoordelen en een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Dit is tevens een gelegenheid voor u om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden en gerust te stellen gedurende het hele proces.

Overige behandelingen onder narcose

Naast gebitsrenovatie biedt Vink Tandtechniek ook andere behandelingen onder narcose aan, zoals tanden trekken, implantaten en het plaatsen van een klikgebit of kunstgebit. Deze behandelingen kunnen ook in combinatie met een gebitsrenovatie worden uitgevoerd, afhankelijk van uw specifieke situatie en behoeften. Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze FAQ pagina over algehele anesthesie of narcose behandeld worden bij de tandarts.

narcosebehandeling vink tandtechniek

Plan vandaag nog uw gebitsrenovatie onder narcose in bij Vink Tandtechniek

Gebitsrenovatie onder narcose is een effectieve en comfortabele oplossing voor patiënten met ernstige gebitsproblemen of angst voor tandheelkundige behandelingen. Bij Vink Tandtechniek streven we naar de best mogelijke zorg en begeleiding, waarbij uw comfort en tevredenheid centraal staan. Plan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek in en ontdek hoe gebitsrenovatie onder narcose uw leven kan veranderen. Vertrouw op ons ervaren team in een van onze narcose klinieken voor uw tandheelkundige behoeften. Lees meer over de kosten op onze pagina over kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Zoek een praktijk bij je in de buurt

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek