819 Ratings 9,3

Home / Narcose behandelingen / Tanden trekken

Tanden trekken onder narcose bij Vink Tandtechniek

bij angst voor de tandarts!

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Gespecialiseerd narcose team
  • Uitgebreide intake

Ontdek de oplossing van tanden trekken onder narcose bij Vink Tandtechniek. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een gezonde mond en een stralende glimlach. Op deze pagina beschrijven voor wie deze behandeling is en welke voordelen het met zich meebrengt. Ontdek hoe tanden trekken onder narcose uw mondgezondheid kan verbeteren en u uw angst kan overwinnen. Plan een intake in voor meer informatie!

Behandeling onder narcose mogelijk

Voor wie is tanden trekken onder narcose geschikt?

Tanden trekken onder narcose is een uitstekende oplossing voor mensen die kampen met tandheelkundige angst en fobieën. Angst voor de tandarts is een veelvoorkomende barrière voor de benodigde tandheelkundige zorg. Bij Vink Tandtechniek begrijpen we deze angst en bieden we een comfortabele en zorgeloze behandeling onder narcose aan.

Daarnaast kan tanden trekken onder narcose geschikt zijn voor patiënten met een gevoelige gag-reflex, waardoor reguliere tandheelkundige procedures vaak ongemakkelijk zijn. Bovendien is het geschikt voor personen die een behoefte hebben aan comfort en ontspanning tijdens de behandeling. Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen over algehele anesthesie of onder narcose behandeld worden bij de tandarts.

vink tandtechniek

De voordelen van tanden trekken onder narcose

Tanden trekken onder narcose biedt diverse voordelen die bijdragen aan een positieve ervaring en een aangename behandeling. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om een zorgeloze en ontspannen behandeling te ondergaan. Onder narcose voelt u geen angst of pijn.

Daarnaast is tanden trekken onder narcose tijdbesparend. Omdat meerdere tanden in één sessie kunnen worden getrokken, hoeft u niet meerdere afspraken te maken.
Dit is vooral gunstig voor mensen met complexe en uitgebreide gebitsproblemen die meerdere tanden moeten laten trekken. Een ander voordeel is de kwalitatieve nazorg die Vink Tandtechniek biedt.

Na de behandeling krijgt u de juiste instructies en adviezen voor een vlot herstel. Onze deskundige tandheelkundige professionals staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het genezingsproces. Meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Bekijk dan de ervaringen van onze patiënten.

Andere behandelingen onder narcose bij Vink Tandtechniek

Naast tanden trekken onder narcose biedt Vink Tandtechniek ook andere behandelingen onder narcose aan. Als gespecialiseerde narcosekliniek kunnen we u helpen met een kunstgebit of klikgebit onder narcose, implantaten onder narcose, of een gebitsrenovatie onder narcose. Onze ervaren tandheelkundige professionals en moderne faciliteiten stellen ons in staat om complexe ingrepen onder narcose uit te voeren met zorg en precisie.

Een intakegesprek inplannen bij Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. We nodigen u daarom graag uit voor een intakegesprek in een van onze narcoseklinieken. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met onze ervaren specialisten en kunt u uw persoonlijke situatie, angsten en verwachtingen bespreken.

Tijdens het intakegesprek zal onze specialist een grondig onderzoek van uw mond uitvoeren en uw tandheelkundige conditie beoordelen.

Op basis van deze informatie stellen we een individueel behandelplan op maat voor u samen. We nemen de tijd om de procedure, nazorg en eventuele kosten met u te bespreken, zodat u volledig geïnformeerd bent voordat u een beslissing neemt. Lees meer over de kosten op onze pagina over kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek