824 Ratings 9,3

Home / Narcose tandarts

Narcosetandartslocaties van Vink Tandtechniek

een veilige en stressvrije oplossing.

 • 45 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Gespecialiseerd narcose team
 • Uitgebreide intake

Narcosetandarts

Bij Vink Tandtechniek streven we ernaar om tandheelkundige behandelingen toegankelijk en stressvrij te maken voor iedereen. Met tandartsbehandeling onder narcose bieden we de beste en veiligste oplossing voor een comfortabele tandartservaring. Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het bereiken van een gezonde en stralende glimlach. Lees meer over de kosten op onze pagina over kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

Onze narcoseklinieken

Behandelingen onder narcose bieden een veilige en stressvrije oplossing voor mensen met tandartsangst of een lage pijngrens. Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat uw comfort en gemoedsrust essentieel zijn tijdens tandheelkundige ingrepen. Daarom bieden wij narcosebehandelingen aan in onze narcoseklinieken, uitgevoerd door ervaren professionals. Onze klinieken bevinden zich in Almere, Den Haag, Nieuwegein, ’s Heerenberg en Veldhoven. Op deze pagina beschrijven we de voordelen van behandelingen onder narcose, waar u terecht kunt voor de behandelingen en wat u kunt verwachten tijdens een narcosebehandeling bij Vink Tandtechniek. Maak een afspraak voor meer informatie.

Behandeling onder narcose mogelijk

Wat is een narcose tandarts?

Een narcose tandarts is een gespecialiseerde tandarts die tandheelkundige behandelingen uitvoert bij patiënten die onder volledige narcose verkeren. Deze vorm van narcose wordt gebruikt om angst, stress en pijn te verminderen tijdens de tandheelkundige ingreep. De narcose tandarts zorgt ervoor dat de patiënt in een diepe slaap wordt gebracht, waardoor ze zich volledig ontspannen en zich geen zorgen hoeven te maken tijdens de behandeling. Dit stelt de tandarts in staat om efficiënt en zorgvuldig te werken, terwijl de patiënt comfortabel en pijnvrij blijft.

De voordelen van behandelingen onder narcose

Behandelingen onder narcose bieden talloze voordelen voor mensen met angst, fobieën of complexe tandheelkundige behoeften. Hieronder leest u meer over de voordelen van tandheelkundige behandelingen onder narcose.

Narcose tandarts

Hoe verloopt het proces van een tandheelkundige behandeling bij een narcosetandarts?

Een tandheelkundige behandeling onder narcose houdt in dat de patiënt in een diepe slaap wordt gebracht tijdens de ingreep.

 • Angstvrije ervaring
  Tandartsangst of andere tandheelkundige angsten kunnen een grote drempel zijn voor veel mensen. Met een tandartsbehandeling onder narcose kunt u uw angst volledig overwinnen en ontspannen tijdens de behandeling.
 • Pijnloze Behandeling
  Onder narcose bent u volledig buiten bewustzijn, waardoor u geen pijn of ongemak zult ervaren tijdens de tandheelkundige ingreep.
 • Efficiënte en uitgebreide behandelingen
  Met een tandheelkundige behandeling onder narcose kunnen complexe en uitgebreide behandelingen efficiënt worden uitgevoerd, omdat u in één sessie meerdere ingrepen kunt laten doen.
 • Persoonlijke Begeleiding en Nazorg
  Onze ervaren tandheelkundige professionals begeleiden u gedurende het hele proces, van het voorbereidende intakegesprek tot de nazorg na de behandeling. Meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Bekijk dan onze ervaringen en reviewspagina.

Voorbereiding

Tijdens het intakegesprek zal onze ervaren narcosetandarts uw medische geschiedenis zorgvuldig beoordelen. Dit stelt ons in staat om een behandeling op maat voor u te plannen, rekening houdend met uw specifieke behoeften en gezondheidstoestand.

Tijdens het intakegesprek heeft u de gelegenheid om al uw vragen en zorgen te bespreken. We nemen de tijd om uw verwachtingen te begrijpen en u duidelijk uit te leggen hoe het proces verloopt. Onze professionele en zorgzame aanpak zal u geruststellen en u het vertrouwen geven dat u in goede handen bent.

De behandeling

Bij Vink Tandtechniek bieden we in Almere, Den Haag, Nieuwegein, ’s Heerenberg en Veldhoven behandelingen onder algehele narcose aan, waarbij u in een diepe slaap wordt gebracht. Tijdens de behandeling bent u zich niet bewust van de tandheelkundige ingreep die wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor ultiem comfort en gemak, vooral voor mensen met angst of een lage pijndrempel.

Wij bieden de volgende narcosebehandelingen aan: klikgebit en kunstgebitimplantaten plaatsen, een volledige gebitsrenovatie of tanden trekken onder narcose.

narcosebehandeling vink tandtechniek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Nazorg en herstel

Bij ons eindigt de zorg niet na een tandheelkundige ingreep onder narcose. Na de behandeling wordt u zorgvuldig geobserveerd in onze kliniek om ervoor te zorgen dat u goed herstelt. Onze professionals staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van nazorginstructies die specifiek zijn afgestemd op uw situatie.

Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen over algehele anesthesie of onder narcose behandeld worden bij de tandarts.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek