824 Ratings 9,3

Kunstgebit onder narcose bij Vink Tandtechniek

bij angst voor de tandarts!

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Gespecialiseerd narcose team
  • Uitgebreide intake

Wij begrijpen dat het verliezen van uw natuurlijke gebit een ingrijpende gebeurtenis kan zijn, maar we willen u geruststellen dat er goede oplossingen beschikbaar zijn bij Vink Tandtechniek. Eén van deze oplossingen is het kunstgebit onder narcose. In deze tekst zullen we u informeren over deze behandeling en de voordelen ervan. U kunt bij ons terecht voor een intakegesprek in een van onze narcoseklinieken. Bovendien bieden we ook andere behandelingen onder narcose aan. Lees verder om meer te weten te komen over het kunstgebit onder narcose en hoe wij u kunnen helpen uw stralende glimlach terug te krijgen.

Behandeling onder narcose mogelijk

Kunstgebit of klikgebit onder narcose

Een klikgebit en een kunstgebit zijn beide vormen van tandheelkundige protheses, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Een kunstgebit is een uitneembare prothese die de ontbrekende tanden en het tandvlees vervangt. Het wordt op zijn plaats gehouden door de vorm van de kaak en het vacuüm dat ontstaat. Een kunstgebit kan zowel voor de boven- als onderkaak worden gebruikt.

Daarentegen is een klikgebit een kunstgebit dat wordt ondersteund door implantaten die in de kaak worden geplaatst. Deze implantaten fungeren als kunstmatige tandwortels en bieden een stevige basis voor het klikgebit. Het klikgebit wordt magnetisch of met behulp van drukknoppen aan de implantaten bevestigd, waardoor het veilig en stabiel blijft zitten. Dit biedt extra comfort, verhoogt de kauwkracht en voorkomt dat het gebit los komt te zitten tijdens het praten of eten. Bij Vink Tandtechniek kunt u ook terecht voor een klikgebit onder narcose.

kunstgebit vink tandtechniek

All on 4 onder narcose

All on four onder narcose is een geavanceerde tandheelkundige behandeling die patiënten de mogelijkheid biedt om een volledig gebit te herstellen met behulp van slechts vier implantaten in elke kaak. Deze revolutionaire techniek is bijzonder geschikt voor mensen die meerdere tanden of zelfs alle tanden hebben verloren en behoefte hebben aan een stevige en duurzame oplossing.

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat sommige patiënten zich zorgen kunnen maken over de complexiteit of duur van de behandeling. Daarom bieden we de optie van een behandeling onder narcose aan. Tijdens de behandeling wordt u onder algehele anesthesie gebracht, waardoor u in een diepe slaaptoestand verkeert en geen pijn of ongemak ervaart.

narcosebehandeling vink tandtechniek

Voor wie is een kunstgebit onder narcose geschikt?

Een kunstgebit onder narcose is een geschikte optie voor verschillende groepen mensen. Ten eerste is het ideaal voor diegenen die angst of angstgevoelens ervaren bij tandheelkundige behandelingen. Door de behandeling onder narcose uit te voeren, kunnen deze angsten effectief worden verminderd, waardoor een comfortabele ervaring wordt gegarandeerd.

Daarnaast is een kunstgebit onder narcose geschikt voor mensen die meerdere tanden of zelfs alle tanden hebben verloren en behoefte hebben aan een volledige gebitsreconstructie. Het biedt een uitstekende oplossing om een nieuw gebit te verkrijgen dat zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.

Ook kan een kunstgebit onder narcose ook geschikt zijn voor patiënten die moeite hebben met het verdragen van lange behandelingssessies of die een gevoelige mond hebben. De diepe ontspanningstoestand tijdens de narcose zorgt ervoor dat de behandeling comfortabel en pijnvrij verloopt.

Voordelen van een kunstgebit onder narcose

Een kunstgebit onder narcose biedt verschillende voordelen voor patiënten. Ten eerste zorgt de diepe ontspanningstoestand tijdens de narcose ervoor dat de behandeling comfortabel en pijnvrij verloopt, waardoor angst en stress worden verminderd. Daarnaast kan een kunstgebit onder narcose in één sessie worden geplaatst, waardoor u snel kunt genieten van een nieuw gebit zonder meerdere afspraken. Het resultaat is een volledig functioneel gebit dat uw zelfvertrouwen herstelt. Vink Tandtechniek biedt een persoonlijke benadering en hoogwaardige zorg, waarbij uw unieke behoeften en wensen centraal staan.

De narcose behandeling : stap voor stap naar een nieuw gebit

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat het verkrijgen van een nieuw gebit een belangrijke beslissing is. We willen u graag informeren over het proces, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor een kunstgebit onder narcose.

De behandeling begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw mondgezondheid evalueren en uw specifieke wensen bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een behandelplan dat aan uw behoeften voldoet.

Vervolgens plannen we de behandeling in een van onze moderne narcoseklinieken. Tijdens de behandeling wordt u in een diepe ontspanningstoestand gebracht door ervaren anesthesisten. Dit zorgt ervoor dat u geen bewustzijn heeft van de behandeling en geen ongemak ervaart.

Onze tandheelkundige specialisten plaatsen vervolgens het kunstgebit met precisie en zorgvuldigheid. Ze passen het gebit aan uw mondstructuur aan en zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Na de behandeling wordt u zorgvuldig uit de narcose gewekt en wordt uw herstel gecontroleerd. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u gedetailleerde nazorginstructies te geven.

Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen over algehele anesthesie of onder narcose behandeld worden bij de tandarts.

Andere behandelingen onder narcose bij Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek bieden we ook andere tandheelkundige behandelingen onder narcose aan, waaronder het plaatsen van implantaten, het trekken van tanden en een volledige gebitsrenovatie. Lees meer over de kosten op onze pagina over kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

receptie vink tandtechniek

Maak een afspraak voor een intakegesprek bij Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek heten we u van harte welkom voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om uw specifieke behoeften en eventuele zorgen met ons te bespreken. Onze ervaren tandheelkundige specialisten zullen uw situatie zorgvuldig beoordelen en u voorzien van deskundig advies over de meest geschikte behandelopties. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonde en stralende glimlach.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek