802 Ratings 9,5

Home / Narcose behandelingen / Implantaten

Implantaten onder narcose bij Vink Tandtechniek

bij angst voor de tandarts!

 • 45 jaar ervaring
 • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
 • Maximale vergoeding door de verzekering!
 • Gespecialiseerd narcose team
 • Vrijblijvende intake

Stressvrije behandeling

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat tandheelkundige ingrepen soms angstig en ongemakkelijk kunnen zijn. We streven ernaar om onze patiënten een comfortabele en stressvrije ervaring te bieden. Daarom bieden we de optie van implantaten onder narcose aan in onze gespecialiseerde narcoseklinieken.

Implantaten zijn een oplossing voor het vervangen van verloren tanden en het herstellen van een stralende glimlach. Ze bieden een duurzaam alternatief voor traditionele tandheelkundige ingrepen, zoals kronen en bruggen. Het plaatsen van implantaten kan echter een spannende procedure zijn die sommige patiënten nerveus maakt. Daarom bieden wij implantaten onder narcose aan, zodat u zich volledig kunt ontspannen terwijl ons ervaren team van specialisten voor u zorgt. Plan vrijblijvend een intake in voor meer informatie.

narcosebehandeling vink tandtechniek

Behandeling onder narcose mogelijk

Onze implantaten onder narcose zijn geschikt voor patiënten die:

 1. Angst hebben voor tandheelkundige ingrepen

  Als u angst of fobieën heeft voor tandheelkundige behandelingen, kan de mogelijkheid van implantaten onder narcose u helpen uw angst te overwinnen en de behandeling met vertrouwen te ondergaan.

 2. Moeite hebben met ontspannen in de tandartsstoel

  Sommige mensen ervaren moeite met ontspannen tijdens tandheelkundige ingrepen, zelfs als ze geen specifieke angst hebben. Implantaten onder narcose kunnen een uitstekende optie zijn voor degenen die de behandeling zelf niet bewust mee willen maken.

 3. Een gevoelige gag-reflex hebben

  Als u een sterke kokhalsreflex heeft, kan dit ongemak en moeilijkheden veroorzaken tijdens tandheelkundige behandelingen. Met implantaten onder narcose kunt u ontspannen en wordt het ongemak van een gevoelige gag-reflex verminderd.

 4. Een grote hoeveelheid tandheelkundige ingrepen nodig hebben

  Als u meerdere tandheelkundige ingrepen nodig heeft, kan het plaatsen van implantaten onder narcose helpen om deze behandelingen in één sessie te voltooien, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  Het is belangrijk op te merken dat implantaten onder narcose ook geschikt kunnen zijn voor patiënten die geen specifieke angst hebben, maar simpelweg een voorkeur hebben voor een algehele anesthesie tijdens de behandeling.

  Bij Vink Tandtechniek geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar de behoeften en wensen van elke individuele patiënt. Ons ervaren team zal u graag adviseren over de geschiktheid van implantaten onder narcose in uw specifieke situatie.

vink tandtechniek

De voordelen van implantaten onder narcose

Het kiezen voor implantaten onder narcose bij Vink Tandtechniek biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een positieve en comfortabele ervaring. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van deze behandeling:

 1. Volledige ontspanning

  Een van de belangrijkste voordelen van implantaten onder narcose is dat u volledig ontspannen kunt zijn tijdens de behandeling. De narcose zorgt ervoor dat u in een diepe rusttoestand verkeert, waardoor angst, spanning en ongemak tot een minimum worden beperkt. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele pijn of ongemak, omdat u in een comfortabele en zorgeloze toestand verkeert.

 2. Vermindering van angst en stress

  Voor veel mensen is angst een grote hindernis bij tandheelkundige behandelingen. Door te kiezen voor implantaten onder narcose kunt u uw angst verminderen en een stressvrije ervaring hebben. U kunt zich ontspannen wetende dat u in goede handen bent en dat de behandeling soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

 3. Tijdsbesparing

  Met implantaten onder narcose kunnen meerdere tandheelkundige ingrepen in één sessie worden voltooid. Dit bespaart u kostbare tijd, omdat u niet meerdere afspraken hoeft in te plannen voor afzonderlijke behandelingen. Bovendien kunnen complexere procedures, zoals het plaatsen van implantaten in de onderkaak, efficiënter worden uitgevoerd onder narcose.

 4. Verbeterde nauwkeurigheiden resultaten

  Doordat u volledig ontspannen bent onder narcose, kunnen onze specialisten nauwkeuriger werken. Dit resulteert in verbeterde precisie bij het plaatsen van implantaten en een hogere slagingskans van de behandeling. De nauwkeurigheid en expertise van het team bij Vink Tandtechniek dragen bij aan uitstekende resultaten.

 5. Persoonlijke zorg en begeleiding

  Bij Vink Tandtechniek streven we naar een persoonlijke benadering van elke patiënt. Ons ervaren team zorgt voor een gedegen voorbereiding, begeleiding en nazorg bij de behandeling met implantaten onder narcose. Uw welzijn en comfort staan centraal, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich tijdens het gehele proces ondersteund voelt. Meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Bekijk dan onze ervaringen en reviewspagina.

De narcosebehandeling, hoe werkt dit?

Bij Vink Tandtechniek staan de veiligheid en het comfort van onze patiënten centraal. Kiest u voor implantaten onder narcose, dan kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Onze ervaren tandheelkundige specialisten beoordelen of dit de juiste optie voor u is na een grondig intakegesprek. We zorgen voor duidelijke instructies en richtlijnen voor de behandeling.

In onze moderne narcosekliniek wordt de narcose veilig toegediend door ons gespecialiseerde anesthesieteam. Uw vitale functies worden voortdurend in de gaten gehouden. De implantatieprocedure wordt uitgevoerd door ervaren implantologen, die met precisie en zorg de implantaten op de juiste plaats positioneren. Geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen voor esthetisch aantrekkelijke resultaten.

Tijdens de narcose zult u zich in een diepe rusttoestand bevinden, zonder enig ongemak of bewustzijn van de behandeling. Dit zorgt voor een stressvrije ervaring en minimaliseert eventuele angst. Na de ingreep wordt u zorgvuldig en professioneel wakker gemaakt uit de narcose. We monitoren uw herstel en bieden gedetailleerde nazorginstructies voor een comfortabel herstelproces.

Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze FAQ pagina over algehele anesthesie of narcose behandeld worden bij de tandarts.

Behandeling onder narcose mogelijk

Andere behandelingen onder narcose bij Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek bieden we ook andere tandheelkundige behandelingen onder narcose aan, waaronder het plaatsen van een klikgebit of kunstgebit, het trekken van tanden en een volledige gebitsrenovatie. Meer weten over de kosten en vergoedingen? Meer informatie vindt u op onze pagina over de kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek

Bij Vink Tandtechniek nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw specifieke behoeften en zorgen bespreken, en onze ervaren tandheelkundige specialisten zullen uw situatie beoordelen en u adviseren over de beste behandelopties. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een gezonde en stralende glimlach.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in maximaal 5 termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

receptie vink tandtechniek

Zoek een praktijk bij je in de buurt

Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden, die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek