819 Ratings 9,3

Narcosetandarts en behandelingen: ervaringen

effectieve oplossing voor uw gebitsproblemen

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Ruime vergoeding door de verzekering!
  • Vrijblijvende intake

Ervaringen van onze patiënten

Een nieuwe start: Het Verhaal van Sarah

Jarenlang had ik last van gebitsproblemen die een negatieve invloed hadden op mijn dagelijks leven. Maar nadat ik mijn tanden onder narcose liet trekken bij Vink Tandtechniek, voelde ik een grote opluchting. Mijn ervaring was volledig pijnloos. Het heeft mijn zelfvertrouwen weer een boost gegeven.

Comfort en vertrouwen: Het verhaal van Mark

Ik had altijd angst voor grote ingrepen bij de tandarts, maar mijn ervaring met het trekken van mijn tanden onder narcose bij Vink Tandtechniek heeft alles veranderd. Ik voelde me comfortabel en gerustgesteld tijdens de behandeling. De professionele begeleiding en zorgzame aanpak van het team maakten echt het verschil en zorgden voor een succesvolle behandeling.

Een verlossing van angst en pijn: Het verhaal van Lisa

Ik had al jaren angst voor de tandarts, maar dankzij het trekken van mijn tanden onder narcose bij Vink Tandtechniek kon ik eindelijk mijn gebitsproblemen aanpakken zonder stress of pijn. Ik kan mijn ervaring alleen maar beschrijven als een opluchting, en ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Efficiënt en comfortabel: Het verhaal van Peter

Voor mij was het trekken van mijn tanden onder narcose een efficiënte en comfortabele optie. Ik kon meerdere ingrepen laten uitvoeren in één sessie, wat me tijd en extra bezoeken aan de tandarts bespaarde. Het zorgzame team van Vink Tandtechniek begeleidde me door het hele proces, en dit heeft geresulteerd in een verbeterde mondgezondheid.

Al jaren last: Het verhaal van Ahmed

Ik had al jaren last van tandproblemen en was erg zenuwachtig voor de behandeling. Maar dankzij Vink Tandtechniek kon ik mijn tanden laten trekken onder narcose. De ervaring was prettig. Ik voelde me comfortabel en de pijn was minimaal. Nu heb ik een kunstgebit en mijn glimlach is weer compleet. Bedankt, Vink Tandtechniek!

Angst voor de tandarts: Het verhaal van Laura

Ik was altijd angstig voor de tandarts, maar na het lezen van de positieve recensies besloot ik een afspraak te maken bij Vink Tandtechniek voor een klikgebit onder narcose. De behandeling verliep soepel en ik voelde me fijn behandeld. Nu kan ik zonder zorgen eten en lachen. Ik beveel Vink Tandtechniek ten zeerste aan voor iedereen die een behandeling onder narcose nodig heeft.

Zelfvertrouwen hersteld: Het verhaal van Thomas

Mijn tanden waren in slechte staat en ik wist dat een volledige gebitsrenovatie nodig was. Dankzij Vink Tandtechniek kon ik deze behandeling onder narcose laten uitvoeren. De ingreep verliep zonder problemen en het resultaat was verbluffend. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en ik kan trots zijn op mijn gebit. Vink Tandtechniek is de beste keuze voor een gebitsrenovatie onder narcose.

Nieuwe implantaten: Het verhaal van Harmen

Voor mijn implantaten koos ik voor Vink Tandtechniek. De behandeling onder narcose was de juiste beslissing voor mij, omdat ik erg gevoelig ben voor pijn. Het team zorgde goed voor me en ik voelde me op mijn gemak. De implantaten zijn perfect geplaatst en ik kan weer genieten van een mooie en gezonde tanden. Bedankt aan het hele team!

Geen pijn meer: Het verhaal van Youssef

Na jarenlang problemen met mijn gebit was het tijd om tanden te laten trekken. Ik koos voor Vink Tandtechniek en besloot de behandeling onder narcose te laten doen. Ik was zo opgelucht dat ik geen pijn voelde tijdens de ingreep. Nu draag ik een kunstgebit en het zit comfortabel. Ik raad Vink Tandtechniek aan voor iedereen die tanden trekken onder narcose overweegt.

Kunstgebit onder narcose: Het verhaal van Anne-Marie

Ik had veel angst voor tandheelkundige behandelingen, maar dankzij Vink Tandtechniek kon ik mijn kunstgebit onder narcose laten plaatsen. De hele ervaring was geweldig. Het team was uiterst professioneel en ik voelde me goed verzorgd. Ik ben blij met mijn nieuwe kunstgebit en ik kan weer vol vertrouwen glimlachen. Vink Tandtechniek is echt een aanrader!

Angstig: Het verhaal van Loes

Voor mijn klikgebit koos ik voor Vink Tandtechniek en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. De behandeling onder narcose was voor mij de beste optie, omdat ik erg angstig ben. Het team was erg vriendelijk en deskundig. Mijn klikgebit zit perfect en ik kan weer zonder problemen eten en spreken. Dank je wel, Vink Tandtechniek!

Gerustgesteld: Het verhaal van Daniëlle

Ik had dringend een tandentrekking nodig en was erg zenuwachtig. Maar Vink Tandtechniek stelde me gerust en bood me de optie van een behandeling onder narcose. Ik voelde me ontspannen tijdens de ingreep en had geen pijn. Ik ben zo dankbaar voor hun professionele aanpak en zorg. Ik beveel Vink Tandtechniek ten zeerste aan voor iedereen die een tandextractie nodig heeft.

Zeer tevreden!: Het verhaal van Bibi

Voor mijn volledige gebitsrenovatie onder narcose koos ik voor Vink Tandtechniek en ik ben zeer tevreden met mijn keuze. Het hele proces verliep soepel en het team was zeer professioneel. Mijn nieuwe gebit ziet er fantastisch uit en ik kan weer zonder schaamte lachen. Ik ben echt dankbaar voor het geweldige werk dat ze hebben geleverd!

Niet teleurgesteld: Het verhaal van Josje

Voor mijn implantaten onder narcose ging ik naar Vink Tandtechniek en ik werd niet teleurgesteld. Het team was uiterst bekwaam en vriendelijk, en ik voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling. Mijn implantaten zijn een geweldige oplossing voor mijn ontbrekende tanden. Ik kan Vink Tandtechniek aanbevelen voor een implantatiebehandeling onder narcose.

Behandeling onder narcose mogelijk

Behandelingen onder narcose bij Vink Tandtechniek

Bij Vink Tandtechniek bieden we diverse tandheelkundige behandelingen onder narcose aan. Of het nu gaat om implantatenklikgebit of kunstgebitgebitsrenovatie of tanden trekken onder narcose, onze gespecialiseerde professionals zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt, terwijl u zich comfortabel en ontspannen voelt. Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen over algehele anesthesie of onder narcose behandeld worden bij de tandarts.

narcosebehandeling vink tandtechniek

Intakegesprek inplannen

Bij Vink Tandtechniek nodigen we u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw specifieke situatie en doelen. Onze experts beoordelen uw gebit en stellen een behandelplan op maat voor u op. U krijgt de gelegenheid om al uw vragen te stellen en eventuele zorgen te delen. We streven naar een transparante en geruststellende aanpak, zodat u vol vertrouwen de behandeling tegemoet kunt zien. Lees meer over de kosten op onze pagina over kosten en vergoedingen van narcosebehandelingen.

Consult vink tandtechniek

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek