824 Ratings 9,3

Home / Narcose behandelingen / Kosten vergoedingen

Kosten en vergoedingen van narcose behandelingen bij Vink Tandtechniek

effectieve oplossing voor uw gebitsproblemen

  • 45 jaar ervaring
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Gespecialiseerd narcose team
  • Uitgebreide intake

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor uw gebitsproblemen en overweegt u een kunstgebit onder narcose of een andere narcose behandeling? Uw mondgezondheid is van groot belang voor uw algehele welzijn en zelfvertrouwen. Op deze pagina willen we u graag informatie geven over de kosten van onze behandelingen onder narcose, evenals mogelijke vergoedingen. U kunt bij ons terecht voor een intakegesprek, waarin we uw specifieke behoeften bespreken en een behandelplan op maat maken.

Behandeling onder narcose mogelijk

Kosten van narcosebehandelingen

De kosten van een narcosebehandeling zijn een belangrijke factor bij het nemen van een beslissing. Het is geheel normaal om af te vragen wat bijvoorbeeld de kosten voor een kunstgebit onder narcose zullen zijn. Tijdens het intakegesprek zullen onze ervaren tandheelkundige professionals uw mondgezondheid evalueren en de benodigde behandeling bespreken. Op basis hiervan kunnen we u een duidelijk overzicht geven van de kosten die gepaard gaan met het plaatsen van een tandheelkundige ingreep onder narcose.

De kosten van een behandeling onder narcose kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. Factoren zoals het type gebit, de complexiteit van de ingreep en eventuele aanvullende behandelingen die nodig zijn, zullen de kosten beïnvloeden. We begrijpen dat een kunstgebit een investering is, en daarom zijn wij transparant over de kosten.

Daarnaast werken we samen met zorgverzekeraars om te kijken of er vergoedingen mogelijk zijn voor de behandeling. We helpen u graag bij het indienen van de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor eventuele vergoedingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het financiële aspect van de behandeling.

receptie vink tandtechniek

Kosten van een volledige prothese onder narcose

De prijs van een volledige prothese voor de boven- en onderkaak bedraagt ongeveer € 1.220. In sommige gevallen vergoedt de basisverzekering maximaal 75% van deze kosten (exclusief uw eigen risico). Dit betekent dat u nog 25% zelf moet betalen, wat neerkomt op ongeveer € 305.
Om het bedrag gemakkelijker te kunnen betalen, bieden wij de mogelijkheid om dit in termijnen te verdelen. Dit komt neer op ongeveer € 61 per termijn. Op deze manier kunnen de kosten van uw volledige prothese in behapbare termijnen worden betaald.

kunstgebit reparatie vink tandtechniek

De kosten van een narcosetandarts: behandelingen

Bij Vink Tandtechniek begrijpen we dat de kosten van narcosebehandelingen zoals een klikgebit of kunstgebittandentrekkengebitsrenovatie en implantaten belangrijk zijn bij uw besluitvorming. De exacte kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de behandeling, het type materiaal dat wordt gebruikt en eventuele aanvullende ingrepen die nodig zijn. De kosten van een narcose tandarts zijn dus afhankelijk van de soort behandeling die u ondergaat.

Tijdens het intakegesprek bij Vink Tandtechniek kunnen we uw specifieke behoeften en situatie beoordelen. We bieden een transparante en uitgebreide bespreking van de behandelopties en de bijbehorende prijs. We werken ook samen met zorgverzekeraars om te helpen bij het verkrijgen van mogelijke vergoedingen.

Meer weten over de ervaringen van onze patiënten met narcosebehandelingen? Bekijk dan onze ervaringen en reviewpagina.

Vergoedingen voor tanden trekken onder narcose

De vergoedingen en verzekeringen zijn een belangrijk aspect bij het overwegen van een narcosebehandeling, zoals tanden trekken voor een kunstgebit, klikgebit of gebitsrenovatie.

In veel gevallen wordt een deel van de kosten voor deze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. In sommige gevallen wordt maximaal 75% van de kosten gedekt. Het exacte percentage en de voorwaarden kunnen echter variëren per zorgverzekeraar en polis.

Tijdens het intakegesprek bij Vink Tandtechniek kunnen we uw verzekeringsdekking controleren en u adviseren over de mogelijke vergoedingen waar u recht op heeft. We helpen u ook graag bij het indienen van de benodigde documenten om de vergoeding te verkrijgen.

Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek

Wilt u meer weten over de kosten, vergoedingen en mogelijkheden van een kunstgebit onder narcose bij Vink Tandtechniek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u gerust te stellen en een intakegesprek in te plannen.

Samen werken we aan een op maat gemaakt behandelplan dat past bij uw behoeften en budget. Kies voor Vink Tandtechniek en geniet van een stralende glimlach en een verbeterde mondgezondheid! Meer weten over het narcose proces? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen over algehele anesthesie of onder narcose behandeld worden bij de tandarts.

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering. Het overige deel kunt u onder voorwaarden vaak in  termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Zoek een praktijk bij u in de buurt

Kom eens langs voor een intakegesprek

De nota kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Bijna alle behandelingen vallen in de basisverzekering (exclusief uw eigen risico, informeer bij uw zorgverzekeraar voor de daadwerkelijke vergoedingen). Het overige deel kunt u bij sommige praktijken in termijnen betalen! Bekijk ook de voorwaarden.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek laten we u kennismaken met onze specialisten, onze werkwijze en de mogelijkheden die we u bieden. Zo weet u voor de behandeling precies waar u aan toe bent, op het gebied van de behandeling en de kosten. Tijdens een intake heeft u eerst een afspraak met onze tandarts voor controle van de mondgezondheid. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven.

Vink Tandtechniek