802 Ratings 9,5

Home / Nieuws / Narcose tandarts bij België

Narcose tandarts bij België

Zoekt u een narcose tandarts in België? Veel mensen zien op tegen het bezoek aan de tandarts. Dat is natuurlijk niet nodig, maar we kunnen het ons wel voorstellen als u bijvoorbeeld een slechte ervaring heeft gehad.

Toch is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan. Voor controles en vooral als er een behandeling nodig is, om te voorkomen dat de problemen zich verder uitbreiden.

Daarom zijn we graag uw narcose tandarts bij België, waar u naartoe kunt om gebruik te maken van een verdoving.
We bieden behandelingen aan onder (volledige) narcose, waarmee we ervoor zorgen dat u daar helemaal niets van hoeft te merken.

Het biedt uitkomst bij (grote) angst voor de tandarts, terwijl een behandeling belangrijk is om uw mondgezondheid weer in orde te krijgen.

Behandeling onder narcose

Benieuwd naar de mogelijkheden van een behandeling onder narcose? We kunnen bijvoorbeeld een compleet kunstgebit plaatsen of zorgen voor de implantaten die daarvoor nodig zijn. Op die manier voorkomen we dat u op hoeft te zien tegen de behandeling, door het risico op pijn of eventuele gevoeligheden weg te nemen.

En ziet u op tegen reguliere behandelingen of heeft u een angst ontwikkeld bij bepaalde ingrepen? Dat is geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden. We zijn uw narcose tandarts bij België, waarmee we ervoor zorgen dat u geen angst hoeft te hebben voor de behandeling, voor de tandarts en zeker niet voor eventuele pijntjes.

Dus gaat het om een kunstgebit, gaat het om implantaten of om een andere behandeling waar u tegenop ziet? Wij zorgen er als narcose tandarts bij België voor dat we u daarbij toch goed kunnen behandelen. Netjes onder narcose, waarover we u vooraf uitleggen en waarmee we voorkomen dat u daar last van zal hebben.

gebitsprothese kosten
gebitsprothese kosten en vergoeding

Net over de grens in Nederland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, als u zoekt naar een narcose tandarts bij België? We hebben vestigingen op meerdere plaatsen in Nederland, wat betekent dat u daar makkelijk naartoe kunt komen.
We hebben bijvoorbeeld een praktijk in Veldhoven, waar we u graag ontvangen. We kunnen daar mondzorg bieden onder volledige narcose, waarbij we ons natuurlijk houden aan alle belangrijke richtlijnen daarvoor. We zijn volledig opgeleid en gecertificeerd, om u daarmee op een veilige en verantwoorde manier van dienst te kunnen zijn.

Dus ziet u op tegen een behandeling of bent u specifiek op zoek naar een tandarts die kan behandelen onder narcose? In de beide gevallen zijn we u er graag mee van dienst. We bespreken vooraf wat er aan de hand is en welke behandeling het best geschikt is. Op die manier weet u zeker dat de narcose de juiste oplossing biedt, waarmee we voorkomen dat u de behandeling moet uitstellen of dat u daar tegenop moet blijven zien.

Zoek een praktijk bij je in de buurt

Wilt u meer weten over ons als narcose tandarts bij België? Bel ons op telefoonnummer 085-0291409 of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van u!

Deel dit bericht

Philip Vink

Philip Vink
Algemeen directeur van Vink tandtechniek en Tandprothetiek. Allround tandtechnieker, gebitsprothese specialist. En klinisch prothese technieker. Gespecialiseerd in het maken en aanmeten van alle uitneembare voorzieningen zoals kunstgebitten, frames en alle constructies op implantaten zoals kunstgebitten op implantaten.

Opleidingen
2006-2010 Tandtechnicus, – Dutch HealthTec Academy, • 2011-2012 Tandtechnicus specialisatie prothese, – Dutch HealthTec Academy, • 2012-2014 klinisch prothese technicus, – UMC te Nijmegen, •2014 – heden jaarlijks meerdere cursussen op alle fronten van het vakgebied.