Al onze behandelingen worden door de Belgische zorgverzekeraars vergoed!
 • Alles onder één dak
 • Tandtechniek, tandarts én implantoloog
 • Scherpe prijzen door digitalisering
 • Meer dan 30 jaar ervaring!
 • U kunt direct en snel bij ons terecht!
333 Klantbeoordelingen: 9,1

Woont u bijvoorbeeld in België? Wij maken uw kunstgebit in een dag!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kunstgebit in 1 dag! Met meer dan dertig jaar ervaring voorzien wij onze patiënten dagelijks van kunst- en klikgebitten op maat.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kunstgebit in 1 dag! Met meer dan dertig jaar ervaring voorzien wij onze patiënten dagelijks van kunst- en klikgebitten op maat.

 • De specialist voor uw kunstgebit!
 • U kunt direct bij ons terecht
 • Snelle service,
  hoogste kwaliteit!
 • Gratis intake
Al onze behandelingen worden door de Belgische zorgverzekeraars vergoed!

Neem contact met mij op!

Direct contact? Bel:

040-2216666

We hebben een team van enthousiaste en gespecialiseerde tandartsen en tandtechniekers voor u klaarstaan, om u direct van dienst te kunnen zijn.

We hebben een team van enthousiaste en gespecialiseerde tandartsen en tandtechniekers voor u klaarstaan, om u direct van dienst te kunnen zijn.

Kunstgebitten
Boven en onderprothese€ 1280,-
Bovenprothese€ 590,-
Onderprothese€ 650,-
Noodprothese boven of onder€ 396,-
Prothesen op drukknoppen
Boven en onderprothese op 2 drukknoppen€ 2182,-inc. implantaten, totaal € 3080,-
Boven en onderprothese op 4 drukknoppen€ 3035,-inc. implantaten, totaal € 4459,-
Boven en onderprothese op 6 drukknoppen€ 4190,-inc. implantaten, totaal € 6140,-
Frameprothese 1 t/m 4 elementen€ 720,-
Frameprothese 5 t/m 13 elementen€ 820,-

Altijd meerdere locaties bij u in de buurt


Wat maakt onze service uniek?

 • Uw kunst- of klikgebit is snel klaar;
 • Wij maken gebruik van een anti-kokhalstechniek tijdens het maken van afdrukken;
 • Wij helpen u van uw angst voor het plaatsen van een kunst- of klikgebit af te komen;
 • Er zijn geen extra kosten verbonden aan een kunstgebit in 1 dag.

Een eigen tandtechnisch laboratorium

Wanneer u een kunst- of klikgebit bij uw eigen tandarts laat aanmeten en plaatsen, dient u hier vaak meer dan eens voor terug te komen bij de tandarts. De tandarts is namelijk afhankelijk van verschillende andere partijen, zoals een implantoloog, een laboratorium voor de productie van uw kunstgebit, enzovoorts. Wij werken vanuit een eigen tandtechnisch
laboratorium, waardoor u een kunstgebit in 1 dag heeft! In onze praktijk laten we u direct happen, waarna we een kunstgebit ontwikkelen op basis van deze afdruk. Heeft u last van kokhalsneigingen tijdens het maken van een afdruk? Of bent u bang voor het laten maken van afdrukken? Wij gebruiken een speciale afdrukmethode, waardoor u hier niet langer last van zal hebben.

kunstgebit voor patienten uit Belgie

Behandelkamer

behandelkamer

Behandelkamer

Het laboratorium

Kunstgebit in 1 dag laten plaatsen

Kiest u ervoor om een kunstgebit in 1 dag te laten plaatsen? Houd er dan rekening mee, dat het in sommige gevallen noodzakelijk kan zijn om eventuele bestaande tanden en kiezen te trekken. Zodra de prothese op basis van uw eerder gemaakte afdruk geproduceerd is, zullen wij aan de stoel nog de laatste aanpassingen voor u doorvoeren. Wij gaan door tot de patiënt tevreden is! Zo minimaliseren wij de kans op eventuele complicaties na het plaatsen van uw kunst- of klikgebit. Tijdens uw behandeling nemen we de tijd voor u, om een passende zorg te kunnen verlenen.

Plan uw gratis intakegesprek!

Wij nodigen u van harte uit voor een gratis intakegesprek in onze praktijk! Tijdens het intakegesprek maken we een inventarisatie van uw huidige gebit, bespreken we de wensen die u heeft en kijken we welke mogelijkheden we u kunnen bieden. In principe kunnen wij uw kunstgebit perfect laten aansluiten bij uw wensen! Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren tanden, verschillende vormen van tanden, enzovoorts. Zo geven we u een glimlach, die u altijd al had willen hebben!

 

Tijdens het intakegesprek in onze praktijk, die vanzelfsprekend geheel gratis is, gaat een van onze specialisten met u in gesprek, om goed naar uw wensen te luisteren. Vervolgens kunnen we u op een professionele wijze van dienst zijn met een kunstgebit in 1 dag, of een van onze andere behandelingen voorstellen.

 

Na het intakegesprek zal alles duidelijk voor u zijn! Denk aan de kosten van de behandeling, hetgeen u van onze behandeling kunt verwachten, de procedures tijdens onze behandelingen, enzovoorts. Zo zorgen we er samen met u voor, dat u precies weet waar u aan toe bent! Indien gewenst gaan we na het intakegesprek direct voor u aan de slag.

 

Bij ons hoeft u niet vijf weken te wachten op uw kunst- of klikgebit, wij vervaardigen uw kunstgebit namelijk in één dag! Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij werken vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium, kunnen we u een zeer hoge kwaliteit van uw nieuwe kunst- of klikgebit bieden. Waarmee mogen onze tandtechniekers u van dienst zijn?
Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking met ons team.